Twin rivers hvid

Dejligt frisk australier med lys stråfarve,r med antydninger af modne gule frugter, æble, hvide ferskner og citrusfrugter. Forfriskende blød smag med frugt-citrus toner, afbalanceret syre og en delikat eftersmag.

På lager

Prisen for denne vin er

Beskrivelse

Australiens unikke geografiske position og dets enorme territorium bestemmer de klimatiske forhold i landet – i nord er det varmt og fugtigt, i den centrale del – halvørken og troperne, i syd og sydøst – varme subtroper. Vinområder har en tendens til at dække Australiens sydkyst, hvor det ikke er så varmt og mere fugtigt, og Queensland mestrer efterhånden de kølige og høje vestlige skråninger af Great Dividing Range i det såkaldte Granitbælte.

Det nær-middelhavsklima i store dele af det sydøstlige Australien (frit brugt til en bred vifte af blandinger, for hvilke vine kan produceres overalt i det vestlige Australien) er den perfekte pasform til at dyrke vinen. Symbolet på det vindyrkende Australien – Shiraz druesorten har ry som en frugtbombe. I dag er paletten af ​​stilarter så bred som muligt, fra lys saftig til rig chokolade, det hele afhænger af producenten og regionen. Australiens indtog på verdensmarkederne begyndte med Chardonnay og i en meget moden, rig og egetræ stil. Moderne vinproducenter har lært at være meget mere subtile omkring sorten, omhyggeligt at arbejde med tønden og udvælge de sejeste regioner til dens dyrkning. Til dato producerer australske vinproducenter vine af alle kategorier og stilarter, både stille og mousserende, eksperimenterer med varianter af forskellige lande og samlinger, og glæder forbrugeren med kvaliteten og variationen af ​​deres vine.

Moderne vinproducenter har lært at være meget mere subtile omkring sorten, omhyggeligt at arbejde med tønden og udvælge de sejeste regioner til dens dyrkning. Til dato producerer australske vinproducenter vine af alle kategorier og stilarter, både stille og mousserende, eksperimenterer med varianter af forskellige lande og samlinger, og glæder forbrugeren med kvaliteten og variationen af ​​deres vine. Moderne vinproducenter har lært at være meget mere subtile omkring sorten, omhyggeligt at arbejde med tønden og udvælge de sejeste regioner til dens dyrkning. Til dato producerer australske vinproducenter vine af alle kategorier og stilarter, både stille og mousserende, eksperimenterer med varianter af forskellige lande og samlinger, og glæder forbrugeren med kvaliteten og variationen af ​​deres vine.

Det anbefales at servere til fisk og skaldyr, lettere anretninger, fiskeretter, såsom havbarsfilet med grøntsager, grillet laksebøf, diverse bløde oste.

Andre kiggede også på disse vine

Se flere vine inden for din smag